Празнуваме свобода от робството и греха

Онлайн семинар на живо от Ерусалим тази събота и неделя 16-17 април 2022г.
Безплатна регистрация –>
ПРОЛЕТНА ЖЪТВА 2022

Свещеното Писание говори за момента, в който Бог изведе своя народ от Египет, след което заповяда това да бъде отбелязвано като празник през всички поколения – Пасха. Хилядолетия след това, нашият Господ и Спасител, Месията Йешуа (познат по нашите земи като Исус Христос), точно на този Празник заръча да продължаваме припомнянето за Неговото дело чрез Господната вечеря.

Какво означава този празник и как това е свързано с всички нас, които не сме евреи по плът, можем да разберем на предстоящия онлайн семинар тази събота и неделя, директно от Ерусалим.

Вече пет години Християнски Център “Прелом” сме свързани с Месианската синагога в Ерусалим – Нетивия и д-р Йосиф Шулам, и сме благословени да научим повече за хебраичните корени на нашата вяра. Радваме се, че партнираме със Служение Нетивия в този онлайн семинар като го правим по-достъпен чрез осигуряване превод на български език.

Това събитие ще помогне при задълбочаване нашите познания и разбиране за този празник, върху който Бог обръща специално внимание.

Не пропускай възможността да се регистрираш безплатно за това специално онлайн събитие на следния линк: ПРОЛЕТНА ЖЪТВА 2022

За тези от вас, които сте в София и искате да се включите заедно с всички нас от Християнски Център “Прелом”, заповядайте в Молитвен Център “Кармил” на ул.“Веслец”26, тази събота и неделя (16-ти и 17-ти април) от 17.30ч. където ще подготвим две зали за участие в този онлайн семинар.

Не пропускай това събитие!

С поздрав,
П-р Радослав Илиев
Старши Презвитер
ХЦ Прелом
www.prelom.bg